Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Buz: "Çok değerli bir galibiyet aldık."

Samsunspor

Teknik direktör İrfan Buz, İnegölspor karşısında çok değerli bir 3 puan kazandıklarını söyledi.

Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, "İstediğimiz yüzde 100’lük pozisyonu maçın başında Enes ile bulduk ama maalesef gole çeviremeyince zorlandık. Sonuçta böyle maçları kazanmak durumundasınız. Zaman zaman kırılma anları oluyor. Değerli bir 3 puan aldığımız için mutluyuz. İnegölspor’da çok iyi mücadele etti" dedi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, İnegölspor karşısında çok değerli bir 3 puan kazandıklarını söyledi. Şampiyonluk yarışında ki rakiplerinin kendilerinden önce kazanmış olmalarının maçın önemini bir kat daha artırdığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz maçın ardından kendisine uzatılan mikrofanları şunları söyledi: "Çok önemli bir müsabakaya çıktık. Bizim açımızdan çok çok önemliydi."

"ZAMAN ZAMAN ZORLANDIK"

Çünkü rakibimiz bizden önce oynadı ve kazandı. O yüzden mutlak galibiyetle dönmek durumundaydık. İstediğimiz yüzde 100’lük pozisyonu maçın başında Enes ile bulduk ama maalesef gole çeviremeyince zorlandık. Sonuçta böyle maçları kazanmak durumundasınız. Zaman zaman kırılma anları oluyor. Değerli bir 3 puan aldığımız için mutluyuz. İnegölspor’da çok iyi mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. Onlara da başarılar diliyorum."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.