Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Büyük patron Yıldırım iddialı konuştu! "Hedefimizden  asla kopmadık"

Samsunspor

Katıldığı bir televizyon programında Samsunspor ile ilgili önemli açıklamalar yapan Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Samsunspor'u şirket yaparken yanımda olan ağabeyim Ali Rıza Yıldırım bu işten vazgeçtiler ekonomik anlamda bütün yük tamamen bende, akıllı transferler yaparak hedefe ilerlemek istiyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Woman Tv'nin 'Kaptanın Seyir Defteri' adlı programına katılan Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, geçen sezon ligde başkalarının şampiyon olması için dizayn edildiğini belirterek 19 puanın hakemler tarafından gasp edildiğini söyledi. Geçen sezon istedikleri başarıya ulaşamadıklarını ifade eden Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Açıkcası geçen sene öğrendik bu ligi, 19 puan hakem hatalarıyla kaybettik malesef, ancak gördük ki geçen sene bu lig birilerine verilmek üzere dizayn edilmiş.Bu sene İrfan Buz gibi deneyimli bir hoca aldık transferlerimizi de yapıyoruz inşallah bu sene istediğimiz lige çıkacağız.Ben Samsunspor'u Süper Lig'de iyi yerlere getirmek istiyorum" dedi.

FUTBOL AKADEMİSİ KURDUK

Genk kulübü ile yakınlığından bahseden Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, " Samsunspor olarak futbolcu akademisi kurduk bunların meyvesini gelecek senelerde yemek istiyoruz, Belçika'nın Genk takımı ile anlaştık oradaki hocalar, uzmanlar ve teknik ekipten arkadaşlar her ay Samsun'a gelip 1 hafta hocalarımızı ve oyuncularımızı eğitecekler, Samsunspor Türk futbolcuları alt yapıdan çıkartıp bunları satan bir futbol akademisi olacağız" diye konuştu.

DAHA DİKKATLİ OLACAĞIZ

Şirketleşme sürecine Yıldırım Holding olarak başladıklarını ardından ağabeyi Ali Rıza Yıldırım'ın çekilme kararıyla Samsunspor'un tüm ekonomik yükünün kendisinin omzuna olduğunu belirten Yıldırım, " Yıldırım Holding olarak bu işe başladığımızdan 6 ay sonra bana destek olan ağabeyim Ali Rıza Yıldırım biz bu işten vazgeçiyoruz diyerek çekildi.Ekonomik olarak bütün yük artık tamamen bende bundan sonra akıllı transferler yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.