Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Burası Samsun buradan çıkış yok 

Samsunspor

Samsun’da hayat durdu. 7’den 70’e herkes bu akşam play off çeyrek final rövanş karşılaşmasına kitlendi. 30 bin taraftarının önünde tarihi bir maça çıkacak kırmızı beyazlı ekipte, herşey yolunda. 

Samsunspor Haber – Samsun’da 7’den 70’e herkes bu akşam  play off çeyrek final rövanş karşılaşmasına kitlendi. 30 bin taraftarının önünde tarihi bir maça çıkacak kırmızı beyazlı ekipte, herşey yolunda. Maça büyük ilgi gösteren kırmızı beyazlı taraftarlar, 33 bin kapasiteli Samsun 19 Mayıs Stadı’nda tek bir boş koltuk bırakmamak için adeta seferberlik ilan etti. 

30 BİN TARAFTAR STAT’DA 

Sakaryaspor maçı biletlerine adeta hücum eden kırmızı beyazlı taraftarlar, bu akşam Samsun 19 Mayıs Stadı’nda ki karşılaşmada Türkiye’ye Samsunspor taraftarının neler yapabileceğini gösterecek. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle beraber son dakikaya kadar hiç susmadan takımlarına destek olacak kırmızı beyazlı taraftarlar, şampiyonluktan emin. 

FUTBOLCULAR SÖZ VERDİ

Öte yandan Yılport Samsunsporlu futbolcularda, sorumluluklarının bilincinde olduklarını açıkladılar. Bu akşam ki karşılaşmada nefeslerinin sonuna kadar sahada mücadele edeceklerini dile getiren kırmızı beyazlı oyuncular, “Normal sezonda kaçırdığımız şampiyonluğu play off’larda yakalamak istiyoruz. Bunun için tek yürek olduk. İnşallah kazanan Samsunspor olacak” dediler. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.