Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu sezon herkes onu konuşacak! Futboluyla  mest ediyor 

Samsunspor

Kariyerinde ilk kez mücadele edeceği Birinci Lig'de boy gösterecek olan İlyas Kubilay Yavuz, antrenmanlardaki üstün performansının yanı sıra hazırlık karşılaşmalarda gösterdiği başarılı performans ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 25 yaşındaki yetenekli oyuncu, takımıyla çıktığı 2 maçta 2 gol atmayı başardı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da İlyas Kubilay Yavuz sevinci. Kariyerinde ilk kez mücadele edeceği Birinci Lig'e bomba gibi bir başlangıç yapmaya hazırlanan kırmızı beyazlı oyuncu, hazırlık kampları ve oynanan müsabakalardaki yüksek mücadele gücü ve attığı gollerle umut veriyor. Trabzonspor maçında oyuna sonradan dahil olan ve penaltıdan galibiyet golünü kaydeden İlyas Kubilay, Giresunspor maçını da boş geçmedi. 

İKİ MAÇ İKİ GOL 

Yetenekli oyuncu, 13. dakikada kalecinin öne açıldığı gördü ve orta sahadan kaleye gönderdiği top Tolgahan'ın büyük hatasının ardından ağlara gitti. 25 yaşındaki futbolcu gösterdiği başarılı performansla göz doldurdu. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da büyük taktirini toplayan İlyas Kubilay Yavuz'un başarılı görüntüsü camiada da yüzlerin gülmesine neden oluyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.