Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bu ligin en iyi taraftarına sahibiz

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Bu ligin en iyi taraftarına sahibiz. Hafta içi olmasına rağmen Ankaragücü maçında da en büyük kozumuz büyük taraftarımız olacak" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, ligin ikinci devresiyle beraber çok güzel bir tempo yakaladıklarını söyledi. Son 4 maçta aldıkları başarılı sonuçların tedasüf olmadığına inandıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Bunu Ankaragücü maçında da sürdürmek istiyoruz. İyi bir hava yakaladık. Çocuklar iyi mücadele ediyor. Bu ligin en iyi taraftarına sahibiz. Hafta içi olmasına rağmen Ankaragücü maçında da en büyük kozumuz büyük taraftarımız olacak" dedi.

BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL 

Hafta içinde oynayacağımız Ankaragücü ve Elazığspor karşılaşmalarının saatlerini değiştirebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını ancak Türkiye Futbol Federasyonu'ndan olumlu yanıt alamadıklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, "Her şeye rağmen iç sahada taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Samsunspor takımı, taraftarlarıyla buluştuğunda sahada inanılmaz güzel sonuçlar alabiliyor. İnşallah bu sıkılaştırılmış program içinde oynayacağımız birbirinden zorlu ve kritik maçlarda alacağımız sonuçlarla ligde çok iyi yerlere geleceğiz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.