Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Brands'da sürpriz gelişme 

Samsunspor

Yeni sezon öncesi kadrosundaki tüm yabancı oyuncularıyla yollarını ayırmaya hazırlanan Samsunspor'da bir tek Hollandalı oyuncusu Kevind Brands'ın kampa katılacağı açıklandı.

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekipte yönetim Hollandalı oyuncu Kevind Brands'a son bir şans vermeye hazırlanıyor. Devre arasında Go Aheads Eagles’ten transfer edilen ve ikinci yarıya iyi başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda kadroda yer bulamayan Kevin Brands takımın Kartepe’deki hazırlık kampına katılacağı açıklandı. Hollandalı oyuncunun Kartepe'de yapılacak hazırlık çalışmalarındaki performansı takımda kalıp kalmayacağını belli edecek.


SON KARAR YENİ TEKNİK EKİBİN

Bu konuda son kararı Samsunspor'un yeni teknik direktörünün vereceği açıklanırken kırmızı beyazlı yönetimin bu kararını Kevind Brands’a bildirdiği öğrenildi. Öte yandan takımdaki diğer sözleşmesi devam eden yabancı futbolcularla yolların ayırması noktasında yönetim kurulunun çalışmalarına başladığı açıklandı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, transfer konusunun bir an önce halledilmesi için yönetime çağrıda bulunuyor. 


Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.