Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bizim üyeliğimizi sorgulamak kimsenin haddine değildir

Samsunspor

Celil Sağır, "Kongre günü bile, Samsunspor’da üye olmayıp, başkan adayı olarak çıkıp, aynı gün üye olan bir sürü insan örnek verebiliriz. Bu haberi yazan yerel gazetemizin de bunu bilmesi gerekir! Kaldı ki, Samsunspor’da defalarca hocalık yapmış, futbolcu ünvanını sayısız kere taşımış insanların üyeliğini sorgulamak KİMSENİN HAKKI VE HADDİ DEĞİDİ. Bu insanlar zaman gelmiş, canını vermiş" dedi.

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekipte forma giymiş eski futbolcular, 20 Aralık’taki olağanüstü genel kurulda aday çıkmaması durumunda kulübe talip olduklarını açıklamalarının ardından bir yerel gazetenin üyeliklerle ilgili yaptığı eleştiri sonrasında konuşma gereği hissettiğini ifade eden Celil Sağır, yeni bir basın açıklaması yaptı. Celil Sağır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Üyelikle ilgili kamuoyunda çıkan vede bilgi kirliliğine neden olan konu hakkında açıklama gereği duymuş bulunmaktayız. 


ESKİ FUTBOLCULARDAN BÜYÜK TEPKİ 

İlk önce bir yerel gazetemizde üyelikle ilgili çıkan bu haberi üzüntüyle karşılıyoruz. Kongre günü bile, Samsunspor’da üye olmayıp, başkan adayı olarak çıkıp, aynı gün üye olan bir sürü insan örnek verebiliriz. Bu haberi yazan yerel gazetemizin de bunu bilmesi gerekir! Kaldı ki, Samsunspor’da defalarca hocalık yapmış, futbolcu ünvanını sayısız kere taşımış insanların üyeliğini sorgulamak KİMSENİN HAKKI VE HADDİ DEĞİDİ. Bu insanlar zaman gelmiş, canını vermiş… Zaman gelmiş görev yapmış.

BİZLERK ONUR ÜYESİYİZ 

Alt ve üst görevlerde çok cüzi rakamlarla bu kutsal görevleri üstlenmiş onurlu kişilerdir. Bundan dolayı bizler onur üyesiyiz. Ayrıca çoğunun üye olmasına rağmen, tebliğ edilmeden üyelikten çıkarılmış olmaları da sorgulanması gereken ayrıntıdır. Samsunspor’da üye olmamış ama günün birinde yöneticilik yapacak çok sayıda insan var. Bu kararla sadece dar bir kadrodan yönetim mecburiyeti doğar. Samsunspor tarihinde adı olan bir sürü insanın yönetim kuruluna girmesi, bu zamanda olduğu gibi engellenmeye çalışılır. Bu kaos yaratır. Birde keyfi atmaları da eklersen kimse bunun altından kalkamaz".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.