Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Bir gerçek var o da  BİZ SAMSUNSPOR’UZ

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, Keçiörengücü karşılaşmasını kazanarak zirveyi ele geçireceklerini ve sezon sonuna kadar da geri vermeyeceklerini söyledi. 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, 3 Nisan Çarşamba günü Ankara deplasmanında konuk olacakları Keçiörengücü karşılaşmasını kazanacaklarını iddia etti. Takım ve camia olarak bunu başaracak güçte olduklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Uyar, “Şu anda lider konumunda ki Keçiörengücü ile oynayacağız. Aramızda sadece 2 puan var. Yani kazandığımız taktirde lider Yılport Samsunspor olacak” dedi.

GÜÇLÜ BİR CAMİAYIZ  

Keçiörengücü maçını kazanıp, zirveyi ele geçirdikten sonra da bir daha sezon sonuna kadar bırakmayacaklarına inandıklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Uyar, “Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Evet rakiplerimiz bu zamana kadar bize karşı ekstra bir motivasyonla oynadı. Evet hakemler özellikle bizim maçlarımızda bize karşı çok hata yaptı” diye konuştu. 

HAKEMLERE RAĞMEN

Aynı oranda hakemler yine kendilerine oranla rakiplerine daha kolay penaltı çaldıklarını söyleyen Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, “Bunlar doğru. Ama başka bir doğru daha var. Biz Samsunspor’uz ve Keçiörengücü maçını kazanacak kadar güçlüyüz. Bunu da başaracağız. Taraftarlarımızdan son haftaya kadar takımlarına destek olmalarını istiyoruz. İnşallah çok kısa bir zaman sonra ligin seyrini netleştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.