Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aztopal, "Takım olarak kenetlendik" dedi. 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Oyuncu grubu arkadaşlarımızla, hocalarımızla, bizlerle, başkanımızla, tüm çalışanlarımızla birlikte inanılmaz bir birlik, beraberlik ve kenetlenme var. Bunun kesinlikle yansıması çok iyi olacaktır. Buna inancımız sonsuz” diye konuştu. 

Samsunspor Haber - Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, “Sevgili Samsunspor taraftarlarına merhaba. Önemli bir haftaya giriyoruz. Sizler gibi bizler de tabii ki bu haftanın ne kadar önemli bir hafta olduğunun farkındayız. Sezonun en başından bu yana yoğun bir sezon geçirdik. Yaşadığımız olayları tekrar hatırlatmaya gerek yok. Birçok olumsuzluk da yaşadık. Belli dönemlerde insanız bizler de hata yaptık ama geldiğimiz noktada bugün itibariyle ligin ikincisi konumundayız. Bu avantajı son 4 haftada biraz daha anlamlı hale getirebilirdik. İstediğimiz puanları alamamamıza rağmen halen ligin ikincisi konumundayız. Yani şu an itibariyle bu takım direkt çıkabilecek konumda" dedi. 

BİZE GÜVENİN 

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Dolayısıyla son 7 haftaya girerken ligin bundan sonraki döneminin en önemli müsabakasına çıkıyoruz. Şunun bilinmesini tüm Samsunspor taraftarlarından istiyorum. Hafta başından beri başkanımızın da bu konuyla alakalı açıklamaları var. Hocamızın bugün de açıklaması var. İçeride yani oyuncu grubu arkadaşlarımızla, hocalarımızla, bizlerle, başkanımızla, tüm çalışanlarımızla birlikte inanılmaz bir birlik, beraberlik ve kenetlenme var. Bunun kesinlikle yansıması çok iyi olacaktır. Buna inancımız sonsuz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.