Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Aztopal: Samsunspor formasını giymek için fedakarlık yapmaya hazır oyuncular var

Samsunspor

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Aztopal, "Teknik heyetimizin verdiği isimlerde temas halindeyiz. Hem oyunvcularla hem kulüpleri ile hem de menejerleri ile görüştüm" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un Genel Menajeri Mustafa Aztopal, transfer yapmış olmak için oyuncu almayacaklarını söyledi. Nokta transferler hedeflediklerini ve çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Aztopal, "Teknik heyetimizin verdiği isimlerde temas halindeyiz. Hem oyunvcularla hem kulüpleri ile hem de menejerleri ile görüştüm" dedi. 

İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ

Transfer konusunda büyük yol katettiklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal şunları söyledi; Samsunspor bir marka ve bu tamkımın formasını giymek için fedakarlık yapmaya hazır oyuncular da var. Ertuğrul hocamız ile birlikte kırmızı beyazlı formayı giyecek en doğru isimler üzerinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Oyuncu almak için transfer yapmayacağız. Genç ve yetenekli isimleri kadromuza katacağız".   

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.