Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Araboğlu esti gürledi

Samsunspor

Samsunspor Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, takım olarak ayaklarının yere sağlam basmadığını söyledi. Araboğlu, "Eğer hedefe oynayacaksak daha sıkı çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Yaptığımız işi daha ciddiye almamız lazım" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, takım olarak ayaklarının yere sağlam basmadığını söyledi. Araboğlu, "Eğer hedefe oynayacaksak daha sıkı çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Yaptığımız işi daha ciddiye almamız lazım. Önümüzdeki Adanaspor maçını bunun başlangıcı olarak görüyoruz. Ne şanssızlıktır ki bu kritik müsabaka öncesinde sakat oyuncularımızda ciddi bir artış söz konusu" diye konuştu.

KARABULUTLAR ÜZERİMİZDE DOLAŞIYOR

Karabulutların üzerlerinde dolaşmaya başladığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Rüştü Araboğlu, "Bu bir talihsizliktir. Her maç bir sakatımız oluyor. Nasıl bir nazar var üzerimizde anlayamıyorum. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada inşallah sakat futbolcularımızdan güzel haberler alırız. Samsunspor, en yakın zamanda ligde hedeflediği yerlere gelecektir. Bu konuda teknik ekip ve futbolcu kadromuza güveniyoruz" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.