Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Altyapının dikkat çeken isimlerinden Necmican profesyonelliğe imza attı! "Samsunspor en  değerli hayalim"

Samsunspor

Geçtiğimiz sezonlarda altyapı takımlarımızda başarılı sezonlar geçiren genç Necmican Cebeci, kendisini profesyonel yapan sözleşmeye imza attı.

Samsunspor Haber - Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen törende profesyonel sözleşmeye imza atan 2002 doğumlu stoper Necmican Cebeci, kamp programının başlamasıyla birlikte A takımla çalışmalara başlayacak.

ÇOK HEYECANLIYDI 

İmza töreni sonrası konuşan Genel Menajer Mustafa Aztopal, “Uzun yıllardır altyapımızda futbol oynayan ve yetişen bir kardeşimizin profesyonel sözleşmeye imza atmasının mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Necmican, diğer arkadaşlarına güzel bir örnek teşkil edecek. İnanıyoruz ki yıllar itibariyle altyapımızdan A takımımıza katacağımız oyuncuların sayısı artacaktır. Necmican kardeşimize ve kulübümüze bu imzanın tekrar hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

BURADA OLMAK BİR ONUR 

Necmican Cebeci ise, “En değerli hayalim olan A takıma yükseldim. Buraya gelmemde emeği olan tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Türkiye’de tek olan Atatürklü armayı terletip Samsunspor’u layık olduğu yerlere takımdaki ağabeylerimle birlikte taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.