Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alperen göz kamaştırıyor

Samsunspor

Hem çalışkanlığı hem de enerjisiyle teknik ekibin beğenisini kazanan Alperen Pak, formaya çok yakın. Teknik direktör Alpay Özalan'ın, Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanacak sezonun açılış maçında Alperen'e forvette şans vermesine kesin gözüyle bakılıyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un genç golcüsü Alperen Pak, sezon öncesi hazırlık çalışmalarındaki başarılı performansıyla teknik ekibin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Hem çalışkanlığı hem de enerjisiyle dikkatleri üzerine çeken kırmızı beyazlı ekibin golcü futbolcusu, diri görüntüsüyle sezona hazır olduğunu gösterdi. Teknik direktör Alpay Özalan'ın da forvet hattına şu ana kadar transfer yapılamamasından dolayı ligin açılış maçı olan Gazişehir karşılaşmasında genç oyuncuya ilk 11 de şans vermesi bekleniyor. 

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Alperen Pak'ın performansının sevindirici olduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alpay Özalan, "Gençlerimiz bizim için çok önemli. Samsunspor'un geleceğinin garanti altına alınması noktasında Alperen gibi genç yeteneklere ihtiyacımız var. İnşallah önümüzde ki dönemde böyle genç oyuncularımıza belli periyotlarda şanslar tanıyacağız" dedi. Kırmızı beyazlı ekibin genç forveti ise,  "Hazırlık dönemini çok iyi geçirdiğimi düşünüyorum. Her geçen gün üzerine katarak ilerliyorum" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.