Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Alpay Özalan yenilginin faturasını taraftara kesti

Samsunspor

Oyuncuların saha içerisinde ellerinden geleni yaptığını dile getiren teknik direktör Alpay Özalan, "Onlar gerçekten zor bir süreçten geçiyorlar. Büyük bir taraftara sahibiz. Daha 65. dakikada bizim oyuncularımız protestoyu kesinlikle hak etmedi. O protestodan sonra bizim düzenimiz bozuldu" dedi

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, Ankaragücü karşısında takım halinde iyi mücadele ettiklerini söyledi. Özalan, "Böyle maçlarda öncelikle gol yemememiz gerekir. Bizde bunu 90 dakika içinde gerçekleştirdik ancak uzatma dakikalarında üzücü bir gol yedik. Bu süreçte yakaladığımız iki net gol pozisyon vardı. Bunları değerlendirebilmiş olsaydık bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Futbol böyle bir şey. Bu kadar defans oyuncusu arasından gol yememiz ayrı bir soru işareti. Bunun üzerinde çalışacağız. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet oldu” dedi. 

PROTESTO DÜZENİMİZİ BOZDU

Oyuncularının saha içinde özgüvenlerini kaybettiğini net bir şekilde gördüğünü dile getiren teknik direktör Alpay Özalan, "Onlar gerçekten zor bir süreçten geçiyorlar. Büyük bir taraftara sahibiz. Daha 65. dakikada bizim oyuncularımız protestoyu kesinlikle hak etmedi. O protestodan sonra bizim tüm konsantrasyonumuz bozuldu. Bu bizim takımın oyuncuları. Benim kendilerinden nachizane ricam biraz oyunculara sahip çıkılması lazım. Genç ve tecrübesiz oyuncularımızın bu yükün altından kalkması için taraftara ihtiyacı var. Lig uzun bir maraton. Daha ligin başı taraftara ihtiyacımız var. Balıkesirspor maçında taraftarımızın oyunculara destek çıkmasını istiyorum” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.