Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

2 topu direkten döndü, nizami 1 golü verilmedi! Nadir ne yapsın ? 

Samsunspor

Samsunspor'un forveti Nadir Çiftçi'nin, Altınordu karşılaşmasında 2 topu direkten dönerken; nizami 1 golü ise geçerli sayılmadı.  Kırmızı beyazlı oyuncu, mücadeleci ve istekli futboluyla da herkesin taktirini kazandı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un forveti Nadir Çiftçi, dün oynanan Altınordu karşılaşmasında belki de kariyerinin en şanssız maçını yaşadı. 90 dakika boyunca sahada rakip savunmayla boğuşan kırmızı beyazlı oyuncunun 2 topu direkten dönerken; attığı nizami 1 gol ise geçerli sayılmadı. Samsunspor'un son haftalarda performansı yükselen isimlerinden olan Nadir Çiftçi, Altınordu karşılaşmasındaki performansıyla da taraflı tarafsız herkesin büyük taktirini kazandı. Maç sonunda çok üzgün olduğu görülen Nadir'i takım arkadaşları teselli etti. 

ÇIKIŞ GÖSTERİYOR 

Sezon başında Çaykur Rizespor'dan kırmızı beyazlı ekibe katılan Nadir Çiftçi geçen 9 haftalık periyotta 6 maçta forma giydi. 421 dakika sahada kalan kırmızı beyazlı oyuncu 1 gole imza atarken; 5 maç ise ilk 11'de sahaya çıktı. Performansının giderek yükseldiği gözlenen Nadir'in bekleneni verebilmek için antrenmanlarda ve yer aldığı maçlarda çalışkanlılığı dikkatlerden kaçmıyor. Kırmızı beyazlı taraftarlar ise sosyal medyadan Nadir'e destek vermeye devam ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.