Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor 4 isimle sözleşme imzalayacak

Samsun Haber

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Oğuz Gürbulak ve Erkam Reşmen ile yeniden anlaşmak istediklerini ve bu yolda girişimlere başlandığını açıkladı. 

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan kaleci Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Oğuz Gürbulak ve Erkam Reşmen ile yeniden anlaşmak istediklerini ve bu yolda girişimlere başlandığını açıkladı. Kırmızı beyazlı ekibe büyük katkıları olan bu oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini dile getiren Başkan Uyanık, tahmin ediyorum birkaç gün içinde yaptığımız çalışmaların karşılığını alacağız" diye konuştu. 

KAPTANIMIZIN MADDİ KAYBI OLMAYACAK 

Çarpraz bağlarında ki yırtık nedeniyle bir kaç ay sahalardan uzak kalacak olana Ercan Yazıcı'nın hiçbir şekilde maddi bir kaybının olmayacağını da sözlerine ekleyen Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, " Ercan bu forma için bu takım için sakatlandı. Uzun yıllar bu takımın kaptanlığını yapacak. Kaptanımız Ercan'ın en kısa sürede yeniden sahalara dönerek takımdaki yerini alması noktasında ise yönetim olarak üzerimize düşen ne varsa herşeyi eksiksiz olarak yerine getireceğiz" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.