Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Milletvekili komik cezaları TBMM'ye Taşıyor

Samsun Haber

2018 yılının sonuna gelinirken trafik denetimleri de kesilen komik gerekçeli cezaların sayısı da artıyor. Bir vatandaşın bu konuda yaptığı ibret verici uyarı konuşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ses kaydında keyfi cezaların yılbaşına kadar yoğunlaştırılacağı, seçimlerden önce ise vatandaşlara ceza kesilmeyeceği ifade ediliyor.

2018 yılının son günlerine gelinirken Samsun başta olmak üzere Türkiye genelinde trafik denetimleri sıklaştı. Artan trafik denetimleri ile birlikte kesilen akılalmaz trafik cezaları da gündeme geldi. Özellikle kamyon sürücüsüne kask takmadığı ve motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri takmadığı için kesilen trafik cezaları büyük tepki çekmişti.

CEZALAR DAHA DA ARTACAK

İddialara göre trafik denetimleri 1 Ocak 2019 tarihine kadar daha da sıklaşacak. 1 Ocak - 31 Mart tarihleri arasında ise yerel seçimlerden dolayı trafik denetimlerine ara verilecek. Son dönemde her geçen gün artan trafik denetimleri ise bu iddiaları destekler nitelikte.

BEDRİ YAŞAR KONUYU TBMM'YE TAŞIYACAK

Samsunhaber.com'u ziyaret eden İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, son dönemde artan trafik denetimlerini ve kesilen akılalmaz trafik cezalarını TBMM'ye taşıyacak.

TRAFİK CEZALARINDA SON DURUM

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.