Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Gönenli: Samsun'a yatırımlarımız devam ediyor

Samsun Haber

Karayolları 7. Bölge Müdürü Murat Gönenli Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

Karayolları Bursa Bölge Müdürü iken geçtiğimiz yıl Karayolları 7. Bölge Müdürlüğüne atanan Murat Gönenli Samsunhaber.com'u ziyaret etti. 

GÖNENLİ: KALİTEMİZ TESCİLLENDİ

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz tarafından ağırlanan Gönenli, karayollarının Türkiye'nin göz bebeği bir kurum olduğunu söyleyerek "2019 yılında Samsun 7. Bölge Müdürlüğümüz Türk Standarları Enstitüsü'nden (TSE), TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Belgesi'ni alarak markalaşma yolunda ilerlemeye devam etmektedir" dedi.

SAMSUN'A HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Samsun 7. Bölge Müdürlüğü olarak yatırımlar bakımından her yıl birinci yada ikinci konumda olduklarını belirten Gönenli, "Çok özel bir şehirde görev yapıyoruz. Samsun'a hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki dönemde de aynı şevk ve heyecanla karayolları camiası olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz. Bu arada ciddi yayıncılık anlayışınızdan dolayı Samsun'un önemli medya kuruluşu olan Samsunhaber.com'a şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.