Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Burası Karadeniz burada kral biziz 2-1

Samsun Haber

Kırmızı beyazlılar, Giresunspor karşısında sergilediği istekli ve hırslı futbolunun karşılığını 3 puanla aldı. Baştan sona büyük heyacana sahne olan müsabakada Samsunspor'u galibiyeti getiren goller Muhammet Beşir ve Göksu Türkdoğan'dan geldi.

Samsunspor Haber - Birinci Futbol Ligi'nde haftanın en önemli karşılaşması Samsun'da oynandı. Karadeniz derbisinde Samsunspor ve Giresunspor karşılaşması nefesleri kesti. Ligde zor bir süreçten geçen ve haftalardır kazanamayan kırmızı beyazlı ekibin mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Giresunspor maçındaki başarılı futbolu taraftarlarından büyük beğeni aldı. Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. İlk dakikalarda oyunu kendi yarı sahasında kabullenen Samsunspor, rakibinin ataklarına başarıyla karşılık verdi.

BEŞİR VE TÜRKDOĞAN'IN GOLLERİ

Ancak karşılaşmanın 22. dakikasında Çağlar Birinci’nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde iyi yükselen Aykut Demir, takımını öne geçirdi. 0-1 Samsunspor, bu gole 31. dakikada Muhammet Beşir'in golüyle karşılık verdi. (1-1) Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle berabere tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısına kırmızı beyazlılar, golle başladı. Göksu'nun muhteşem kafa golü skoru 2-1 Samsunspor'un lehine çevirdi. Kalan dakikalarda oyunun baştan sona hakimi olan kırmızı beyazlılar, sahadan galip ayrılmayı başardı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.