HAFTA İÇİ HASTANE, HAFTA SONU YEŞİL SAHA
Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Hizmetleri Alanı öğrencisi olan Kurtça Sefa Demir, yoğun bir program sürdürüyor.
Haftanın ilk 3 gününü hastanede staj yaparak geçiren Demir, perşembe ve cuma günleri okulundaki eğitimine devam ediyor. Genç hakem, hafta sonlarında ise amatör liglerde oynanan karşılaşmalarda görev alıyor.

ÇOCUKLUK HAYALİNİN PEŞİNDEN GİTTİ
Yaklaşık 2 yıldır hakemlik yaptığını belirten Demir, küçük yaşlardan itibaren futbol ve hakemliğe ilgi duyduğunu söyledi.
Çocukken statlara gittiğini anlatan Demir, sahadaki futbolcuları ve hakemleri gördükçe kendisinin de bir gün yeşil sahada olmayı hayal ettiğini ifade etti. Hakemlik sürecini araştırdıktan sonra başvuru formunu dolduran Demir, böylece çocukluk hayaline ilk adımını attı.

“DAHA İYİ BİR HAKEM OLMAYI HEDEFLİYORUM”
Eğitim ve hakemlik kariyerini birlikte sürdürdüğünü anlatan Demir, “Haftanın ilk üç günü hastanede stajda, perşembe ve cuma günleri ise okuldayım. Hafta sonları da amatör liglerde hakemlik yapıyorum. Gelecekte çok daha iyi bir hakem olmayı hedefliyorum” dedi.

AİLESİNE VE HOCALARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Hakemlik yolculuğunda kendisine destek olanlara teşekkür eden Demir, başta ailesi olmak üzere arkadaşlarının, Samsun’daki hocalarının ve okulunun her zaman yanında olduğunu söyledi.
17 yaşındaki Demir, sağlık alanındaki eğitimini başarıyla tamamlamanın yanı sıra hakemlik kariyerinde de ilerleyerek daha üst seviyedeki karşılaşmalarda görev almayı hedefliyor.





