banner388

Bu futbol kurgusuyla, taktiğiyle ilerlemek mümkün değil arkadaşlar defalarca yazıyoruz, çiziyoruz, söylüyoruz. Dile getiyoruz mental olarak hazır değilsen, fizik ve bedenen yorgun düşüyorsan ya iyi çalışmıyorsunuz ya da takımı kafa olarak silmişinizdir. TFF'de ki bütün maçları takip ediyorum bu kadar zayıf ve isteksiz bir takım olamaz olmamalı üzülerek söylüyorum.

Samsunspor bu kulvarda en ağır takım diğer takımların oyun planı, hırsı ve arzusu mükemmele yakın iyi bir konumda yelpazeleri geniş helal olsun kıskanarak, gıpta ederek, özenerek takip ediyorum. Başarızlığın bile ölçüsü ve kuralı vardır. İyi oynarsın mücadele edersin maç sonunda kaybedersin bu şekilde basit ve zayıf olması Samsunspor formasına ağır hakarettir.

Bakış açısıyla da değerlendirebilir. Samsunspor yönetiminin, futbolcularının bu kafa yapısıyla ilerlemesinin mümkün olmadığını düşünüyorum ve belirtiyorum. Bu şekilde devam etmek mümkün değil imkansız. İki senedir düzeltme ve kıpırdanma yaşanmıyorsa kimse kusura bakmasın o koltukta durmanın ve oturmanın kimseye katkısı olmadığı gibi şehrimizide halkımızıda hem ruhsal ve moral adına büyük zararlar veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.