banner388
banner390
banner410

          Sayın İrfan hoca, bazı şeyler vardır; ya takımı vezir eder alkışlatırsın, yada rezil eder yuhlatırsın…. 45 dakika bittiğinde takım yuhlanıyorsa  demek ki bazı şeyleri sorgulaman gerekli. 
          6 hafta oldu,  hala bu takımın orta alanına bir çözüm bulamadıysan veya çareyi göremiyorsan, sanırım sorun gene sende. Manisa maçında bir kez daha izledik ki, orta alan yol geçen hanına döndü. Rakip orta alan topçuları resmen bizimkilerle makara yaptı, buna nazaran takımda çoğu futbolcu  top bana gelmesin diye kaçak oynadı. Ve siz bunu hala göremediniz.  Bizim merkez orta alan topçumuz  Oğuz olmalı. Teknik açıdan hem en iyi, hem de orta alanda ileri geri koşabilen tek topçu. Yazmak istemiyorum ama İlyas ve Bahattin küçük maçların büyük topçuları mı? Sayın hocam bir eleştirimde kanat topçularında, Ramazan ve Ahmethan’la  kanatlara yüklenmek çok zor. Bu hafta  takım maalesef, İlyas’la 10 kişi oynadı. Ve sizde bunu bizler gibi izlediniz. 37 ve 45 deki yediğimiz golleri tekrar izleseniz belki sakin kafayla orta alandaki çaresizliği görürsünüz. ( 0 – 2 ). İkinci yarı da yapmış olduğunuz 3 değişikliğinde ki en doğru karar Atabey’di. Zaten o da bunu 72 ve 75 de ki attığı gollerle gösterdi. ( 2 – 2 )
         İlyas ve Bahattin’in böyle önemli  ve büyük maçlarda sahada olmalarına rağmen göremiyorsam normal olarak benim aklıma bir çok soru işaretleri geliyor.
         46, 46, 52. dakikada üç değişikliği yapmış bir hocanın nasıl bir çaresizlik içinde olduğunu tahmin edebiliyorum. 52 den sonra olası bir sakatlık sonucu sahada 10 kişi kalmayı bile göze almış bir hoca.. Eğer sezon başından beri her maçta sahanın oyuncusu kaleci Nurullah oluyorsa, scout ekibinin ciddi olarak sorgulanması  gerekir. Eğer bu ekip devre arasında 4-5 topçu peşine düşerse hiç  şaşırmam.
Biz bu maçta 2 puan kaybetmedik, 1 puan aldık gerçek olan bu. Manisa bizden kat kat iyi bir takım, hem de takım olmuş bir takım.
Maç öncesi muhteşem konfeti görselliği yapanların 90 dakika susmaması gerekiyordu. Ama olmadı, takım gol yiyince şirinler taraftar gurubu  hariç , tüm taraftar grupları bizim gibi maç izledi.
        Eğer sen bu ligden çıkmak istiyorsan, sen kendi oyununu sistemini oynayacan ve rakip  seni durdurmaya çalışacak. Bu maçta Manisa oynadı biz durdurmaya çalıştık, hem de kendi evimizde...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Canik 55 2019-10-09 23:18:14

Sayın Kıvanç Özpıçak hoca formsuz, bir de forma dağıtımında adaletli davrandığına inanmıyorum. Sizin de ifade ettiğiniz gibi bir yorumda "Taraftar takımı değil takım oynadığı oyunla taraftarı costurması gerekir ben para verip eğlenmeye geliyorum" diyen bir taraftar kitlemiz var. Taraftarların stada gelmesinin sebebi ne? Eğer izleyeceksen yayını satın al evinde koltukta izle kardeşim. Oğuz ve Samet bu takımın orta sahasının vazgeçilmezi bana göre, savunmada Aytaç Sulu olmalıydı Erkam Reşmen gibi bir bek oyuncusundan stoper yaratmaya çalıştı. Orta sahayı Manisaya bıraktık adamla at oynatılar. Ondan sonra her puan kaybından sonra ders alacağız diyor ama o kapasite bizim hocada yok bildiğini okuyor. Analistler dersine çalışmamış adamların sağ tarafı zayıf kullanamadık.