banner388
banner390
banner410

56 yaşındayım, Samsun spor maçlarına 7 yaşında  gitmeye başladım. O zaman kulüp binası İstiklal ilk okulunun arkasında şimdi ki abdik pasajının olduğu yerdi. Yani 49 yıldır stada gidip maç izlerim. İlk defa şehrin takımına küstüğünü, yanlış anlaşılmasın YILPORT SAMSUN SPOR’a küstüğünü ve soğuduğunu gördüm. Bunun nedenlerini de herkes biliyor bu yüzden uzun uzun yazmaya da gerek yok. Taraftar şakşakçılardan, yalakalardan artık bıktı. Stada gelmemelerinin nedeni de bu. Şehir artık eski SAMSUN SPOR’u istiyor. Tamam sayın başkan maddi olarak bizi çekip kurtardı ama sonunu getiremiyor. Böyle giderse getiremeyecek de sanırım. Sayın başkanın kafasını kaldırıp etrafına bir bakması gerekiyor. Bu kulübün  menfaatlerini savunan ve koruyan taraftardır. Başkanın yanındakiler değil.
Sayın hocam,  tamam size başkan bir çuval ıspanak verip bunlardan lahana sarması yap demiş olabilir der de, kimse karışamaz para da onun takım da, ne derse o. Ama, sizde puan kaybettikçe acayip acayip on birler kurup sahaya sürüyorsunuz. Maçtan önce on birinizi gördüğümde puan çıkaracağımıza hiç inanmadım. Ali ÜLGEN kenarda Alaaddin sahada, Cihan sahada, Hasan kenarda, Melih kenarda. Hocam geçen hafta sonradan oyuna aldığınız BAH, 4. Bölgede olumlu işlere imza atan hareketli , taymingi iyi hava toplarına hakim, duvar olan alan boşaltan biri olarak izledik. Hem de bunları oyuna girdiği 81. Dakikadan itibaren gözlemledik. Sizin de bu topçu hakkında olumlu düşünceleriniz var ki , 57 de ilk oyuncu değişiminiz Cihan-Bah oldu. Bence bu kararınızda da hata vardı. Eğer Hasan gibi bir topçunuz yanınızda oturuyorsa, takımı ateşlemek ve orta alanı toparlamak için ilk olarak onu oyuna sokmanız gerekliydi. Eğer Hasan’da bir sorun varsa ki; takımdan bir gün sonra İzmir’e gelmiş, kadroya neden aldınız diye bir soru da sorulabilir. 
            An itibariyle şehirde konuşulan tek konu; gereği düşünüldü İSTİFA…..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birol TUNA 2021-10-18 19:35:11

Yoruma büyük ölçüde katılıyorum.

Avatar
Ali Meral 2021-10-18 21:41:11

Başkan kendi mi oynıyaçaktı geçmişi ne çabuk unuttunuz.Eskişehir ,Karabük Urfa neoldu .Bizde o duruma düşecekti Başkan ne yapsın daha bütün parayı saçtı.

Misafir Avatar
samsunsporlu 2021-10-20 11:22:29 @Ali Meral

başkan hariç herkez gidebilir.başkanın tek yanlışı genel menejeri tutması aldırdıkları futbolcular ortada başkan giderse 3. lige kadar gideriz.kimse bu kulübe başkan olmaz

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ali Kaya 2021-10-31 19:48:55

Sezon başı herkes rodallegayı istedi başkan pahalı diye almadı eğer aldıkları 5 tane gereksiz adama verdiklerinin toplamını bir tek rodallegaya verseydi Samsunspor asla bu durumda olmazdı