banner388
banner390
banner410

Rize maçı öncesi; "1 puan iyi puan, 3 puan sürpriz puan" söylemini yaparken, maç sonu 1 puan iyi puanın faydasını sanırım ileriki haftalarda göreceğiz. Bu hafta,  Denizli’nin kendi evinde iki puan kaybetmesi, Eskişehir ve A. Demir sporun üç puan yerine birer puan almaları, alt sıradakilerin, bu hafta bizim için çalışması gibi oldu. Eğer, Elazığ ve  Antep’ten  üçer puan alırsak, bu haftaki aldığımız bir puan çok işimize yarayacak gibi gözüküyor.

90 dakika boyunca, orta alandan hücum bölgesine  yan top yapamayan -  aralara pas atamayan -  bindirme yapamayan ve  fiziksel açıdan yorgun bir takım seyrettik. Bu olumsuzlukları daha önceki haftalarda da izlemiştik. Yani diyeceğim şu ki;  Besim hocanın elinde sihirli bir değnek yok.  Bu kısa sürede takıma verebileceği tek şey gazdı ve bunu da ilk maçında başardı sanırım. Besim hocanın farklılığını Elazığ maçı ve sonrasında görmek gerek sanırım.
 
Engin hocanın, yenilmeyelim mantalitesinden uzak,  yenelim mantalitesini  gördük bu hafta Besim hocada. Bunun en büyük kanıtı da Muhammet – Göksu ikilisinin yanına Ayitye’yi oyuna alarak bir ara  üç forvetle oynamasıydı.. Besim hoca bu Ayite yi sanırım bir daha sahaya sürmez. Ta ki bu topçunun kendisini toplamasına kadar. İlk maçında şanssızdı Besim hoca, Ahmet CEBE’nin sakatlanarak oyundan çıkması,  savunmanın sağ kanadını çok aksattı. Buraya mecburiyetten A.Burak’ı monte etti Besim hocam ama, bu topçu çok aksadı burada. Enes olmadan ofansa top taşıyamadığımızı her halde Besim hocam görmüştür diye düşünüyorum. Muhammet ile bir çok pozisyonlar  kaçtı ama, bu tip topçuları oynata oynata kazanılacağının hesabını yapacaktır yeni teknik ekip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.