banner388

Hastaya müşteri gözüyle bakılıyor

Karşıyım programına konuk olan Samsun Tabipler Odası Başkanı Murat Erkan, sağlıkta dönüşüm programıyla artık sağlık hizmetlerine meta, hastaya ise müşteri olarak bakıldığına değindi.

Hastaya müşteri gözüyle bakılıyor

Karşıyım programına konuk olan Samsun Tabipler Odası Başkanı Murat Erkan, sağlıkta dönüşüm programıyla artık sağlık hizmetlerine meta, hastaya ise müşteri olarak bakıldığına değindi.

01 Kasım 2018 Perşembe 22:51

Samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan'ın hazırlayıp sunduğu Karşıyım programının bu haftaki konuğu Samsun Tabipler Odası Başkanı Murat Erkan oldu. Sağlıkta Dönüşüm Programından, şehir hastanelerine kadar pek çok konunun ele alındığı programda Erkan, ayrıca Atakum Belediye Başkanlığı için aday olacağını da açıkladı.

2003 yılında uygulanmaya başlanan Sağlıkta Dönüşüm Programı ile sağlık hizmetine meta, hastaya ise müşteri gözüyle bakılmaya başlandığını, bunun çok tehlikeli ve kötü bir durum olduğunu dile getirerek, " Bu programla beraber toplumda doktora olan güven azaldı, yaşanan bu şiddet olaylarının temelinde de bu program var. Vatandaşımız artık 3 hekime danışmadan yapılması gereken operasyona karar veremiyor" dedi. 

Erkan, programda 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Atakum Belediye Başkanlığı için aday olmayı düşündüğünü de açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Küçük 2018-11-02 08:15:39

bütün özel hastaneler buna dahil.Devlet hastaneleri insandan bezmiş durumda malesef.Şimdi şu anda başım ağrıyor diye Atakum Medical Park'a gidin Numaradan göğsüm ağrıyor diyin,Direkt anjio yapacaklar, Eğer acilden girerseniz hem anjio yapacaklar hemde stand takacaklar.Adamların işleyiş sistemi böyle ne yazık ki.Tabi ki ülkeden Küba olmasını bekleyemezsin ama bu kadar da olmaz.

Avatar
ÜCRETLİ ÇALIŞAN 2018-11-13 02:20:59

DENETLEME MEKANİZMASI YOK DOKTORLAR PARANIN PEŞİNE DÜŞMÜŞ HASTA SAĞLIĞI İKİNCİ PLANDA BAŞI AĞRIYAN DA ACİLDE SARHOŞ AYYAŞ OLANDA ACİLDE GERÇEK ACİL HASTALARI MAĞDUR OLUYOR ......