banner388

Görüntüler kan dondurdu! Cezaevinde acımasız infaz!

Samsun Bafra T Tipi Kapalı Cezaevinde meydana gelen şüpheli ölümler sorgulanırken ortaya çıkan kamera görüntüleri dehşet uyandırdı. 

Görüntüler kan dondurdu! Cezaevinde acımasız infaz!

Samsun Bafra T Tipi Kapalı Cezaevinde meydana gelen şüpheli ölümler sorgulanırken ortaya çıkan kamera görüntüleri dehşet uyandırdı. 

24 Şubat 2021 Çarşamba 14:28
Görüntüler kan dondurdu! Cezaevinde acımasız infaz!

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı ile Genel Koordinatör Ünal Yavuz'un hazırlayıp sunduğu Er Meydanı programında yayınlanan görüntüler  yine Türkiye'nin gündemine oturdu. 

YERLERDE SÜRÜKLENDİ VE ÖLDÜ

Bafra Cezaevi'nde meydana gelen şüpheli ölümlerle ilgili maktül yakınları tarafınden yetkilendirilen Avukat Arslan Bolat, mahküm ölümlerinin cinayet olduğunu öne sürdü.  Mahkeme dosyasında bulunan cezaevine ait kamera kayıtlarında 2018 yılında öldürüldüğü öne sürülen 42 yaşındaki Şenol Şimşek'in  ölmeden bir kaç saat önce İnfaz Koruma Memurları tarafından yarı çıplak halde sedyeden atılıp tekmelendiği ve yerlerde sürüklendiği görülüyor. 

ŞÜPHELİ CİNAYETLER DİKKAT ÇEKİCİ

Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi, son yıllarda meydanan gelen şüpheli ölüm olaylarıyla dikkat çekiyordu.  Avukat Arslan Bolat, görüntülerde yarı çıplak yerlerde sürüklenen ve aynı gün yaşamını yitiren  Şenol Şimşek'in ölümünden 10 gün sonra koğuşta kendini hırkasıyla asarak intihar ettiği öne sürülen 21 yaşındaki  Necat Başaran'ın da intihar etmediğini, olayın  cinayet olduğunu, konuyla ilgili açılan davanın devam ettiğini söyledi. 

Detaylar bu videoda...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalaaan 2021-05-16 09:50:03

yorum yapmak için yapmayın. orası devlet kurumu kimse bu riske giremez. bile bile kameraların karşısında hiç yapamaz....

Avatar
çarşambalı 2021-02-24 19:25:27

cezaevi değil sanki işkence evi devlet görevini yapsın halk olarak bekliyoruz belki bizim bir yakınımız sizin bir yakınınız olabilirdi bu insanlar bunlar mahkumda olsa sonuçta insan

Avatar
Acıhayat.. 2021-02-27 17:06:37

Maaşından ve Devletin Verdiği Görevden yararlanıp cesaret ve emir alan insan müsveddeleri..
Bir kişi acı duyuyorsa canlıdır.