banner388

Bu ligde,  resmi olarak oynadığımız ikinci maçımız. 

Amed  Sportif maçından sonra, bu takımın en az  5 – 6 hafta zamana ihtiyacı olduğunu kabul etmiştik.
  
Oynadığımız ilk takım, geçen sene TZK’ da çeyrek finale kadar yükselen ve uyum sorunu olmayan, ligin en iyi takımlarından biri. Bu takımdan üç puan aldık. 

İkinci rakibimiz, her sene bu ligden çıkmayı kıl payı kaçıran, bu senenin de favori takımlarından ve uyum sorunu olmayan, takım içi arkadaşlığın en üst seviyeli, belirli bir oyun şablonuyla ve Ziya DOĞAN gibi kurt bir hocaya sahip olan bu takımdan da deplasmanda bir puan aldık..

Üçüncü hafta rakibimiz olacak olan Sancaktepe Bel.Spor da,  ikide iki yapmış ve 6 puanla Sarıyer’in altında ikinci sırada olan ve uyum sorunu olmayan, belirli bir oyun şablonuna sahip oturmuş bir takım.

Anlatmak istediğim, oynadığımız ve oynayacağımız rakiplerin hemen hemen hepsi  uyum sorununu aşmış ve oturmuş takımlar. Ve biz bu takımlardan ligin iddalı iki takımından dört puan almayı başarmış bir takımız.
 
On yedi yeni transfer yapmış, uyum sorunu yaşayan, oyun sistemini bırakın, daha on biri bile sabit olmayan, tek avantajı taraftarı olan bir takım konumundayız bu ligde.

Ama şunu da söylemeliyim, oynadığımız iki maçta da topçu bazında sorunları , uyum geçişlerine ve zamana bağlamış olsak bile teknik ekip konusunda aklımda hala soru işaretleri var….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.