banner388

          Bu ligden direk olarak çıkmak için, çok önemli bir deplasmandan  belki de bizi lige çıkaracak puanlardan en önemli üç puanlardan ilkini  aldık. İdda  ediyorum ki  bu Afyon deplasmanında, şampiyonluğa oynayan bir çok takım puan kaybeder. Hala  takım olarak istenilen düzeyde olamasak da,  bireysel olarak iyi bir formdayız.  Şu da var ki, 90 dakikada bireysel futbol olmalı sahada ama, sen değil ben atayım mantığıyla değil.
          Maçın ilk dakikasından, 77. Dakikada Oğuz’un oyuna girmesine kadar (Samet ASATEKİN) orta alanda rakip Afjet Afyon elini kolunu sallaya sallaya bu bölgeden vizesiz geçti gitti.. Orta alan da görev yapan  topçularımızın daha atik ve hızlı oynamaları gerek.. Geçen beş hafta da ısrarla göbekten oynama isteğimiz, hocanın direktifi ile mi yoksa, topçu arkadaşların tamamen doğaçlama sonucu mu olduğunu  merak ediyorum.. Tabi ki göbekten, ortadan oynanması gereken takımlar da var ama şimdiye kadar buradan defansını  aşabileceğimiz bir takımla oynamadık. Oynadığımız 5 takımın da savunmalarını ortadan geçemediğimiz halde ısrarla bu bölgeden oynamamızı halan çözmüş değilim. Halbuki bazen kanatlardan rakip kaleye indiğimizde daha çok gol pozisyonlarına  girdiğimizi de gördük.
          Futbolda bildiğim bir doğru var ki, tutanında atanında iyi olunca istediğini alırsın. Nurullah ASLAN’ la her maçımızda 1 puan garanti gibi. 3 puan içinde golcülerin iyi olacak sanırım…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.