banner388
banner390
banner410

Sosyal devlet olmak,3000 dolar olan fert başına düsen milli geliri 10 000 dolara çıkarmak değildir. Sosyal devlet, eğitim, sağlık, adalet, sosyal gelişim ve hatta kültürün korunması anlamında vatandaşının yanında olmalıdır. Bir devlet ki; halkını
Sigara içmesin diye önemli gayret sarf ediyor. Yine alkol ve uyuşturucuyla ciddi mücadele ediyorken, bin turlu hastalığa yol açan gıda terörünü görmezden geliyor. 
Glikoz şurubunun ve ekmeğe katılan katkı maddelerinin diyabete yol açtığını bile bile hiç bir müdahale yapmadan insanini zehirliyorsan... sen ne is yaparsın; ey gıda bakanı.
40 günde antibiyotik ve hormonla şişirilen tavukların imunel sistemi bozarak vücut direncini düşürdüğünü bile bile yine müdahale etmeden üç maymun duyarsızlığını oynuyorsan... sen ne is yaparsın; ey hayvancılık bakanı.
GDO su değiştirilen kısırlaştırılan tohumlarla tadı kokusu olmayan görüntüsü sebzeye meyveye benzeyen bitkiler üretilmesine halkın bunları tüketip genetiğinin deformasyona uğramasına ses çıkarmıyorsan...sen niye varsın; ey Tarım Bakanı...
Köyünde iki meyve yetiştirip, iki hayvan besleyerek yağıyla kavrulan insanları büyük şehirlere göçe zorlayarak asgari ücrete mahkum eden: ey köy isleri bakanı sen ne is yaparsın. 
İnanın siz hiç olmasanız da bu millet bundan berbat yönetilemezdi. Takip ettiğiniz politikalar milli değil. Birilerini zengin etme gayretidir. İnsanları hasta edip yeni hastaneler açmak vatanseverlik değildir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.