banner388
banner390
banner410

Günümüz dünyasın da bir ülkeyi ele geçirmenin en iyi yollarından birisi televizyon oyunları, Televizyon dizileri ve televizyonda ki yarışma programlarıdır.

Bu bir çeşit psikolojik savaştır. Sizi, örf ve adetlerinize aykırı, ahlak kurallarınıza zıt, kültürünüzle hiç alakası olmayan dizilerlerle bağımlı hale getirerek oyalayıp uyutmak isteyen emperyalistler, siz uyurken de ülkenizi bölüp parçalayarak bölüşme planları yaparlar.

Bir yandan diziler, yarışma programları ve magazin programları ile uyutulan millet diğer yandan ekonomik cihetten de çıkmaza sürüklenmektedir. Top yekun ülkeyi bu kıskaca alan küresel güçler; ülkedeki bütünlüğün içerisinde ki, etnik gurupları da özgürlük ve bağımsızlık vaatleriyle ayaklanmaya teşvik ederler.

Küresel sermayenin yıllar önce Yugoslavya da uyguladığı planlar ve oyunlar daha dün Libya da, Irak da ve benzeri ülkelerde uygulandığı gibi daha bir sürü ülkede de uygulanacaktır. 

Bu karışıklıkların organizatörleri; hem Afrika ülkelerinde hem de Asya ülkelerinde, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere Birleşik krallığı olmuştur.
Küresel güçlerin yeniden şekillendirmek istedikleri dünya da, bizim cennet vatanımız Türkiye de çok ciddi anlamda bu psikolojik savaşın içerisindedir.

Ülkemizde yıllarca devam eden, Güney Doğumuzdaki terör olayları, işte içerisinde bulunduğumuz bu psikolojik savaşın neticesidir. 

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu dahil bütün ulusal kanallarımızdaki dizilere, yarışma programlarına ve magazin programlarına bakacak olursanız göreceksiniz ki; bu dizilerin, yarışma programlarının ve magazin programlarının büyük çoğunluğunun bizim kültürümüzle, örfümüzle ve adetimizle uzaktan ve yakından hiçbir alakası yoktur. Hiçbir eğitici tarafı olmayan, hiçbir milli tarafı bulunmayan bu tür yayıncılığın olduğu ülkemizde ne yazık ki, Milli bir eğitim sistemimizde yoktur.

Türkiye ye yeni bir şekil vermeye çalışan güçler; bizi, bize ait olan bütün manevi değerlerden kopartarak bölüp parçalamak için ne gerekiyor ise yapmaya bütün gayretleri ile çalışıyorlar.

Arap ülkelerinde çıkardıkları çatışma ortamlarından faydalanarak, yurtlarından kaçmak zorunda olan ahaliyi bizim sınırlarımızda yığarak, ülkemizi büyük ekonomik zararlara uğratmak ve halkımızı huzursuz etmek isteyende yine Amerika ve İngiltere devletleridir.

İster kabul edelim isterse de kabul etmeyelim, Türkiye; ülkelerinde rejimden şikayet eden, ülkelerinde çatışma olan ve ülkelerinde ekonomik huzur bulamayan Arapların ikinci adresi olmuştur. 

Ülkemize göçe zorlanan bu Arap nüfusunu da planlarının bir parçası olarak, ülkemize gönderen küresel güçlerin mutlaktır ki, birçok emperyalist emelleri vardır.

Türkiye küresel güçler tarafından dizayn edilmeye çalışırken, biz bir yandan seçim meşgalesi, diğer taraftan ise Kudüs ve Filistin meşgalesi ile boğuşuyoruz.

Hal bu ki, bizim bir an önce uyanıp bu durumun farkına vararak çözümler üretmeliyiz.

Türk insanının, hangi görüşten olursa olsun, ülke için birlik ve beraberlik içerisinde olması kaçınılmazdır.

Her türlü fikir ayrılığını ve her türlü ayrılığı bir tarafa bırakıp Türkiye sevdasının altında birleşmeli ve tek yürek tek bilek olmalıyız.

Unutmayalım ki; Afrika ülkelerini paramparça eden güçlerin hedefinde biz varız.

Ve yine unutmayalım ki; başka bir Türkiye yok ve olmayacakta...
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayna haciyeva 2018-05-18 20:41:52

Türküye böyük yenilmez bir dövlerdir
Daim var olsun

Avatar
SELALE HÜSEYNOVA 2018-05-18 20:53:10

QELEMINIZE QÜVVET ÜREYINIZE SAQLIK

Avatar
Adem Sahin 2018-05-18 21:03:07

Ülkemizde gözü olan düşman ülkelerin savaş yerine gençliğin beynini yıkama vatan aşkını yok etme gibi planlarını tv deki programlar ile devreye sokmuştur.hatta bazı programlar varki birbirini tanımayan ama oyun icin biyerde toplanmis kişiler birbirine hakaret kıskançlık yaparak arkadaşlık ortamını bozmakta ve düşmanlık yapılmaktadır.bu futbolda da böyledir.Cok akıllı olup çocuklarımızı torunlarimiziiyi yetistirmemiz gerekir.tehlikeli seylerden uzak tutmamız gerekir.bu görev de büyüklere düşmektedir.

Avatar
ARZU yarmamedova 2018-05-18 21:09:01

üreginie saqlik

Avatar
aydin suleymanov 2018-05-18 21:13:16

qeleminize quvvet

Avatar
aida safarova 2018-05-18 21:16:06

qeleminize quvvet gözel bir yazidir

Avatar
ARZU yarmamedova 2018-05-18 21:19:33

gözel yazi ücun tewekkur edirem qeleminize quvvet

Avatar
Muhammet TOMAR 2018-05-18 21:27:11

Ağzına yüreğine sağlık .Bizim işimiz zor gibi umutlarım gittikçe azalıyor