banner388
banner390
banner410

 Kıp kırımızı bir corona ortamında ve tam kapanma gününde, stadyumlarına en az 5 bin seyirciyi sağlık çalışanları diye alan Giresun,  Adana şehirlerinin  vali ve Bld.Bşk’larının  bu kadar duyarsız ve sorumsuz olmalarına izin verilecek mi çok merak ediyorum. Normal şartlar altında bu iki şehrin vali, belediye başkanı ve emniyet müdürüne gerekli ikaz ve cezalar verilirdi ama dedim ya; ‘’ normal şartlar altında.’’ Ama şimdi ki ortamda normal hiçbir şey olmadığı için, siyasetin baş tacı olduğu, ve siyasetçilerin ve akrabalarının söz sahibi olduğu bir ortamda, ne o şehirlerin valilerinden, ne Belediye başkanlarından ne de emniyet müdürlerinden hak talep edebiliriz.  Eğer şehrini temsil eden takımının bir yerlere gelmesi  için  mutlaka siyasi lobinin çok etkili olması lazım. Bu lobi maalesef Atatürk armalı bir takımın şehrinde yok..
        Madalyonun öbür yüzüne gelince, eğer sen tırnağın varken başını kaşıyamıyorsan, maçtan önce ekranlara çıkıp da bu şehrin taraftarı takımına gerekli desteği  göstermedi dersen sayın SAĞLAM, maçtan sonra da; ‘’ biz üzerimize düşen görevi yaptık, Ankara sporu yendik üç puanı aldık ‘’ diyorsan  sayın hocam, biz de sana; ‘’ A.Demir spor, Giresun spor ve Menemen spor maçlarında neden  üstünüze düşen görevi yapmadınız ‘’ diye sormamız gerekmez mi?  Hocam bir de utanmadan düşünmeden  şimdiki ortamı, Bursa sporu şampiyon yaptığınız döneme benzetiyorsunuz ve ‘’ Allah’ın izniyle bu sezon da böyle olacak’’ diyorsunuz. Ama  hocam hatırladığım kadarıyla o sezon şampiyonluğu siz almadınız, size şampiyonluğu altın tepside veren Fener, Galatasaray ve Beşiktaş’dı.
Dedim ya hocam tırnağın varken başını kaşıyamayanların söz ve laflarına kanmamak lazım..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.