banner388
banner390
banner410

Son zamanlarda dinlediğim ve gerçekten enerji dolu bir şarkıyı siz okurlarımla paylaşmak istiyorum. İrem DERİCİ’nin çıkardığı ‘TEKTAŞ’ adlı parçasını artık dinlemeyen kalmamıştır herhalde. Söz, müzik ve aranjmanı Çağrı TELKIVIRAN imzası taşıyor. Tektaş adlı parça bu yaza damgasına vurmuş durumda. Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren ve hit şarkıların sahibi Derici, müzik piyasında da sağlam adımlarla da ilermeye devam ediyor. Çıkardığı single ile tektaşlarda bir artış oldu mu bilinmez ama, gönüllerde taht kurduğu kesin.


Sosyal medya hesabından da  renkli ve samimi paylaşımlar yapan İrem Derici’yi başarısından dolayı kutluyorum. Her şeyden önemlisi de kendi kendini eleştirebilen ve bu eleştiriyi de hiç çekinmeden söyleyebilen harika kadın o. Tebrik ederim arkadaşım. Bu yazın lideri sensin.


Sizinle bu muhteşem şarkının sözlerini paylaşmak istiyorum.


‘Yıldızların yanında sönük
Aşkı kalbi kadar büyük
Bir gün kapımı çalacak biliyorum
Elinde tektaş bir yüzük

İş işten geçmeden olsa
Bir gün yanımda uyansa 
Yüreğimden yüreğine yollar varya
Hepsi tebessüm sana
Sadece sen ol yanımda 

Beklemem artık gel beni sen sar
Böyle olsun kime ne zarar 
Hey canımın sahibi yar
Seviyorum ne önemi var’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.