banner388

Bugüne dek yaşanan sıkıntılar sorunlar, sancılar beni olduğu gibi eminim sizleri de üzmüştür. Yönetimimizin pasif oluşu yaptığı hatalar Samsunspor taraftarını önemli derecede etkilemiştir.

Yaptığımız fedakarlıklar emeklerin karşılığı asla bu olmamalı başkanlık, yöneticilik, eğitmenlik bu değil saygı ve sevgi çerçevesinde adam gibi gönülleri kazanarak bu karakteri ve duruşu gösteremedikten sonra o koltuklarının oturmalarının ne anlamı ne de ifadesi vardır. Hem kendilerine hem de Samsunspor taraftarına yapılan büyük haksızlıktır. Zenginlik egoistlik demek herşey demek değildir.

Karşılaşmaya baktığımızda maça hızlı başlayan takımımız oldukça hırslı ve neşeliydi ta ki penaltıya kadar sürdü bu coşku ve istek penaltının yan hakem tarafından iptal edilişi bütün dengeleri alt üst etti diye düşünüyorum. oyuncularımızın ve taraftarımız da bu durumdan olumsuz etkilendi.

A.Demirspor’un çakılı savumasını aşamayan takımımız üretemeyen futbol pozisyonsuz bir maç yaşayarak milli maç arasına mutsuz ve bayram öncesi taraftarını üzerek hayal kırıklığı yaşatmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.