banner388

Metin Diyadin akıllı hoca, takımın en zayıf halkasını keşfetmiş, tüm atakları oradan gönderdi kalemize. Sol bekimiz Soner. Adam  bir iki maçımızı izlemiş videodan ve hemen  bulmuş  en zayıf halkayı. Bizim Fuat hoca da haftalardır sanki  inat ediyormuş gibi sol kanatta Soner’e bağımlı . Rakip o bölgeden geliyor, onlara savunma yapan , yapan demeyeyim de yapmaya çalışan ya, ön liberolardan biri ya, stoperlerden biri ya da orta alanda bulunan topçular. 

Eeee !!! bizim sol bek nerede? TV ekranı küçük göremiyoruz ki ..Ara ki bulasın Soner’i. Adamı bir tek taç atışlarında izledik ekranlarda. Bu taç atışlarının çoğunu da rakibe nişanladı her zaman ki gibi. Sözün kısası; takıma hiçbir katkısı etkisi olmayan bu adama sayın ÇAPA neden haftalardır katlanıyor?

Tüm şehre bir soru sorsak ; '' Sezon başından bu yana takımda en büyük ve en önemli eksik hangi bölgede inanın bana daha ilkokula başlamamış çocuk bile ''10 numara'' diyerek forvet arkasını işaretlerdi. Tamam Allah için bu bölgeye üç dört tane topçu denedin bu maçta ama hiç biri dikiş tutmadı. Ara transferde çıkacaktın başkanın karşısına mutlaka alınmalı diye diretecektin istediğin topçuyu. Ama sen ne yaptın; ben transfere karışmam kulüp istediğini alır istediğini yollar dedin. Şimdi de ararsın böyle 90 dakika o bölgede dört , beş topçuyu deneyerek, Nasrettin hoca misali ‘’ ya tutarsa ‘’ hesabı. Olmayınca da ellerin cepte siz orda biz burada aynı maçı izleriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2022-02-16 11:51:17

10 Numara Nurullahı yapsınlar belki kaleye iyi bir kaleci geçer..

Avatar
Hatko 2022-02-16 12:20:19

Soner konusunda haklısınız, sadece top şişiriyor, tamam alternatif yok gibi diğer bölgelerde denemeler yapılıyor sol bek için başka futbolcu denemesi yapabilir

Avatar
Cemalettin Özcan 2022-02-16 14:01:12

Sol bek te oynayacak başka kim var?Ben Hüseyin diye birini hatırlıyorum.
Acaba yeterli değil mi?

Avatar
onno 2022-02-16 15:24:08

10 numara giyecek topçu şu an takımda yok

Avatar
Şeref Çakır 2022-02-16 19:30:13

Samsunspor'un en zayıf tarafı sol taraf Soner iyi niyetli olabilir yenilen goller devamlı oradan geliyor samsunspor'un futbolcusu değil.

Avatar
Erdal 2022-02-18 00:04:02

Siz hiç sol tarafta defansa yardım eden bir oyuncu gördünüz mü?