banner388

Zirve Değişmedi

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde lider Medipol Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 1 puan ile ayrıldı

Zirve Değişmedi

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde lider Medipol Başakşehir ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 1 puan ile ayrıldı

26 Kasım 2016 Cumartesi 21:23
Zirve Değişmedi

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında lider Medipol Başakşehir ile Beşiktaş Vodafe Arenada karşı karşıya geldi. Çok çekişmeli geçen karşılaşmada izleyiciler seyir zevki yüksek bir maç seyrettiler. Karşılaşmada konuk Medipol Başakşehir Cengiz Ünder'in 21. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken, skoru tayin eden golu Beşiktaş adına 51. dakikada Marcelo attı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve takımlar sahan 1-1'lik eşitlikle ayrılarak puan hanelerine 1'er puan daha ekledi. Oluşan bu sonuçla Medipol Başakşehir 30 puanla liderliğini korurken, ikinci Beşiktaş puanını 28'e yükseltti.

Stat: Vodafone Arena

Hakemler: Cüneyt Çakır xx, Bahattin Duran xx, Tarık Ongun xx

Beşiktaş: Fabri x, Berck xx, Marcelo xx, Atınç x, Adriano xx (Gökhan Gönül dk. 82 ?), Querasma xx, Atiba xx, Gökhan İnler x (Tolgay dk. 46 x), Cenk Tosun xx, Oğuzhan xx, Abubakar xx (Olcay dk. 83 x)

Yedekler: Tolga, Ömer, Necip, Kerim

Teknik Direktör: Şenol Güneş

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan xx, Uğur xx, Yalçın xx, Epureanu xx, Ferhat xx (Eren dk. 57 x), Mahmut xx, Emre x (Attamah dk. 39 x), Edin Visca xx, Cengiz xx, Mossoro xx, Mehmet Batdal xx (Mustafa dk. 87 ?)

Yedekler: Ufuk, Doka, Bekir, Napolenoi

Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Goller: Cengiz (dk. 21) (Medipol Başakşehir), Marcelo (dk. 51) (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Cengiz (Medipol Başakşehir), Adriano, Beck (Beşiktaş)

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşBaşakşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.