banner388

Yılmaz Vural Giresunspor’da

Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural, Karadeniz ekibi Giresunspor’un başına geçiyor.

Yılmaz Vural Giresunspor’da

Deneyimli teknik adam Yılmaz Vural, Karadeniz ekibi Giresunspor’un başına geçiyor.

08 Şubat 2018 Perşembe 20:14
Yılmaz Vural Giresunspor’da

Süper Lige çıkma mücadelesi veren Giresunspor’da Metin Diyadin2den boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna deneyimli isim Yılmaz Vural getiriliyor. Süper Lig ve alt ligde birçok takımı çalıştıran kurt hoca sempatik tavırlarıyla da birçok takımın taraftarlarınca seviliyor.

Başkan açıkladı

Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, Türkiye’nin en renkli teknik direktörü olarak bilinen Yılmaz Vural ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Bozbağ, gazetecilere yaptığı ilk açıklamada, “Yılmaz hocamız ile anlaşmaya vardık. Detayları daha sonra aktaracağım. Giresunspor’a ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2018-02-09 00:19:52

Vay be adam bütün takımları gezdi durdu bu adamın kendine faydası yokki başkasına olsun burdanda 5 maç sonra gider beter olsunlar