banner388

Ünlü futbolcular demokrasi nöbetinde

Ünlü futbolcular demokrasi nöbetine katıldı.

Ünlü futbolcular demokrasi nöbetinde

Ünlü futbolcular demokrasi nöbetine katıldı.

02 Ağustos 2016 Salı 23:48
Ünlü futbolcular demokrasi nöbetinde

Tüm ülkede süren demokrasi nöbetine efsane futbolcular da katılarak halka destek çıktı.

İstanbul Bayrampaşa'da demokrasi nöbetini sürdüren vatandaşlara eski futbolcular Ümit Karan, Alp Küçükvardar, Tamer Tuna, Murat Akyüz, Mustafa Kocabey, Kerem İnan, Fatih Çerçi ,Hakan Ünsal ve eski hakem Serdar Tatlı da destek verdi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner ve Milletvekilli Hüseyin Bürge'nin de katıldığı demokrasi nöbetinde sahneye çıkarak konuşma yapan efsane futbolculardan Hakan Ünsal, "Vatan nöbetinin fedakar bekçileri olarak sizleri selamlıyorum. Her türlü takdiri hak ediyorsunuz. Bizler ecdadımızın kahramanlıklarını dinleyerek yetişen bir nesiliz. Artık 15 Temmuz'dan sonra bizim neslimizin de uzun seneler anlatacak kahramanlık hikayesi bulunuyor. 15 Temmuz akşamında sizler eli kanlı paralel örgütün darbe girişimini engellemekle kalmadınız, aynı zamanda büyük Türkiye'nin de yolunu açmış oldunuz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bu yeni Türkiye'nin temellerini atıyor ve biz de tarihe tanıklık etmiş oluyoruz" şeklinde konuştu.

Diğer bir konuşmacı eski futbolculardan Ümit Karan ise, "Bu savaş henüz yeni başladı, bu savaşı sonuna kadar da devam ettireceğiz. Bu savaş henüz sonlanmadı. Biz bu savaşı birlikte kazanacağız. Vatan hainlerine fırsat tanımayacağız" dedi.

Son Güncelleme: 02.08.2016 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.