banner388
banner390
banner410
banner408

Ümit Özat Gençlerbirliği'nden ayrılıyor mu?

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat bu akşam oynadıkları Antalyaspor maçının ardından konuştu. Ümit Özat, konuşmasında ayrılık sinyalleri verdi.

banner269

Ümit Özat Gençlerbirliği'nden ayrılıyor mu?

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat bu akşam oynadıkları Antalyaspor maçının ardından konuştu. Ümit Özat, konuşmasında ayrılık sinyalleri verdi.

06 Mayıs 2018 Pazar 22:42
Ümit Özat Gençlerbirliği'nden ayrılıyor mu?

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği evinde Antalyaspor'a 1-0 yenildi. Maçın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat basın toplantısı düzenledi. Ümit Özat, "Arımla namusumla şerefimle çalıştım. Bugün de yoluma bakacağım, evime gideceğim. İstanbul’a gideceğim. Yanımızda olanlara teşekkür ederim" ifadelerini kullanarak ayrılık sinyalleri verdi.

Kulüp yetkilileri Ümit Özat'la ilerleyen saatlerde bir araya geleceklerini açıkladı. Ümit Özat maçın bir değerlendirmesinin olmadığını ve yarım pozisyon verip gol yediklerini bu yüzden maçı kaybettiklerini ifade edip, ""Öncelikle sorumluluk benim. 2. hafta istifa diye bağıranlar ya da yönetimin içindeki hainlik fitilini ateşleyenlerin suçu varsın olmasın. Evet yetiştiğim yuvaya 3. haftada gönderildikten sonra karşılık beklemeden dönmek suçsa evet benim suçum. Gece gündüz kulüpte kalmaksa, evet benim suçum. Ancak şunu söylemek isterim ki; Gençlerbirliği'nden Ankaragücü'ne Ankaragücü'nden de Gençlerbirliği'ne dost olmaz. Bizim taraftar bunu idrak edemedi" dedi.

BEN SUÇLUYUM

Ümit Özat taraftarların daha öncede kendisine küfür ettiğini ve yenilginin tek sorumlusunun kendisi olduğunu belirterek, "Bugün de böyle yaptılar. Hiç kimsenin suçu yok, ben suçluyum. Bu takım üzerinden geçinmeye çalışanlar Ankaragücü'ne çeviriyorlar burayı da. Düşen takımlar geri çıkıyor. Önemli olan arıyla namusuyla çalışmak" sözcüklerine yer verdi.

Gençlerbirliği'nin güçlü bir takım olduğunu ve düştüğü gibi çıkabileceğini söyleyen Ümit Özat, "Önemli olan ar, namus, şerefle hizmet edebilmek. Bu kulüpte bir adam var, kamera kayıtları var odasında darbuka çalıyor. Yıllardır bu kulübün içindeler. Bu adamın transferde yaptığı yolsuzluğa dair bant kayıtları var. Başkan adayından aylık para alan internet yazarları var. Gençlerbirliği umarım düşmez. Arımla namusumla şerefimle çalıştım. Bugün de yoluma bakacağım, evime gideceğim. İstanbul'a gideceğim. Yanımızda olanlara teşekkür ederim" sözcüklerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
ümit özatGençlerbilriği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.