banner388

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu

Bugün Trabzonspor'un yeni başkanı seçildi. Trabzonspor'un 17. başkanı başkanı 1329 oyla Ahmet Ağaoğlu seçildi.

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu

Bugün Trabzonspor'un yeni başkanı seçildi. Trabzonspor'un 17. başkanı başkanı 1329 oyla Ahmet Ağaoğlu seçildi.

08 Nisan 2018 Pazar 22:10
Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor başkanlık seçimi için Hayri Gür Spor Salonu'nda saat 10.30 sularından 17.00'a kadar bin 691 oy kullanıldı. Genel kurulda 16 sandığa bin 691 oy atıldı toplamda bin 559 oy geçerli sayıldı. Divan Başkanı İlhami Algan'ın sonuçlarla ilgili açıklamasında, Trabzonspor başkanlığı için 2 adaydan Ahmet Ağaoğlu toplamda 1329 oy, diğer aday Metin Kaya ise toplamda 211 oy toplarken 19 oy ise bağımsız yönetim kurulu adayı Levent Sekban'a atıldı.

İŞTE AĞAOĞLU'NUN YÖNETİM KURULU

Yeni Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun yönetim kurulu şu şekilde:

Asil Üyeler: Hayrettin Hacısalihoğlu, Mehmet Yiğit Alp, Ömer Sağıroğlu, Önder Bülbüloğlu, Faruk Kanca, Emin Kahraman, Haluk Şahin, Mesut Çağlar Bozoğlu, Cahit Erdem, Zeyyat Kafkas, Müminhan Bilgin, Ertuğrul Doğan, Yalçın Orhan, Serdar Ekrem Şirin
Yedek Üyeler: Zafer Göktaş, Özer Bayraktar, Onur Sağır, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar, Dursun Ali Sakarya, Kemal Ertürk

Trabzonspor'un yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu seçimlerin bitmesi ile birlikte genel kurul üylerine konuşma yaptı. Ağaoğlu, "Trabzonspor'un ilk antrenörü ve bu salona adını verdiğimiz rahmetli Hayri Gür'ün ölüm yıldönemü kendisini rahmet ve şükranla anıyorum. Bu kıymetli görevi kendisinden devraldığımız sayın Muharrem Usta ve yönetim kurulana yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yarıştığımız Metin Kaya ve Levint Sekmen beyefendiye de teşekkür ediyorum. Trabzonspor için var gücümüzle çalışırken onların da desteğini alacağımıza inanıyorum. 50 yıl marşımızda dinlediğimiz gibi, 'Güzel günlere var daha' ve güzel günlere hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde 'Biz biriz biz Trabzonsporuz bu şehre tutkunuz. Bordo-maviye vurgunuz. Trabzonspor'a sevdalıyız. İşimiz hiç kolay değil biliyorum ama sizlerle beraber aşamayacağımız hiç bir engel yok. Yapamayacağımız hiç bir şey yok. Umudumuzun bittiği yerde hırsımız bitmeyecek. İnşallah Trabzonspor'u hep birlikte omuz omuza görmek istediğimiz yerin en üstüne getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SeçimBaşkanTrabzonspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.