banner388

TFF'de Bütün Kurullar İstifa Etti

Türkiye Futbol Federasyonunda bütün kurullar istifa kararı aldılar.

TFF'de Bütün Kurullar İstifa Etti

Türkiye Futbol Federasyonunda bütün kurullar istifa kararı aldılar.

31 Temmuz 2016 Pazar 15:06
TFF'de Bütün Kurullar İstifa Etti

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen açıklamalar şu şekilde :

''Herkesinde bildiği gibi Ülkemizde 15 Temmuz’da gerçekleştirilmeye çalışılan milletimize ve demokrasimize yönelik olarak darbe olayında kamu sektörü ile özel sektörde olan bütün kurum ile kuruluşlarda çalışmakta olan kişiler Fettullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması genelinde güvenlik incelemesi yaplmakta. Federasyonumuzun bütün personellerine Federasyonumuzun bünyesinde görevli olan bütün müsabakada görevli olan ve atanan kurulların başkanları birde üyeleriyle ilgili bilgilerilk olarak devletimizin ilgili kurumlarınca tekrardan paylaşılmıştır.

Bu dönemde, yürütülmekte olan güvenlik incelemelerinin sağlıklı gerçekleştirilebilmesi için Federasyonumuzca atanan bütün kurumların; Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, UÇK, Etik, Kulüp Lisans, Merkez Hakem Komitesi, Temsilciler Kurulu, Sağlık Kurulu, Dopingle Mücadele Kurulu, Engelliler Koordinasyon Kurulu ve Dış İlişkiler İcra Kurulu başkan birde üyeleri istifalarını Federasyonumuza sunmuşlardır" şekilinde açıklama yapıldı.

Son Güncelleme: 31.07.2016 15:28
Anahtar Kelimeler:
FutbolKararIstifaFederasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.