banner388

Sosa’nın maliyeti belli oldu

Trabzonspor Arjantinli oyuncu Jose Sosa’yı transfer etti. Oyuncunun maliyeti de belli oldu.

Sosa’nın maliyeti belli oldu

Trabzonspor Arjantinli oyuncu Jose Sosa’yı transfer etti. Oyuncunun maliyeti de belli oldu.

09 Eylül 2017 Cumartesi 10:05
Sosa’nın  maliyeti belli oldu

Uzun süren görüşmelerin ardından Arjantinli oyuncu Jose Sosa, Trabzonspor kulübüne transfer oldu. Dün gece geç saatlerde Trabzon’a gelen oyuncuyu havalimanı önünde yoğun bir kalabalık karşıladı.

Taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Jose Sosa'nın gördüğü ilgiden memnun kaldığı gözlendi. Tüm bunlar yaşanırken oyuncunun bordo mavililere olan maliyeti de netlik kazandı.

Kamuoyunu aydınlatma platformuna bilgilendirmede bulunuldu

Açıklamada, "Profesyonel futbolcu Jose Ernesto Sosa'nın geçici transferi konusunda AC Milan kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; AC Milan kulübüne geçici transfer bedeli olarak 1.350.000 EUR ödenecektir. Şirketimiz 15.01.2018 tarihine kadar 3.400.000 EUR bedelle, futbolcunun kesin transferi için satın alma hakkına sahiptir."  ifadelerine yer verildi.
 

Son Güncelleme: 09.09.2017 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.