banner388

Sosa Türkiye'ye gelecek mi?

Arjantinli yıldızın sarı lacivertlilerin teklifini reddettiği öğrenildi.

Sosa Türkiye'ye gelecek mi?

Arjantinli yıldızın sarı lacivertlilerin teklifini reddettiği öğrenildi.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 10:34
Sosa Türkiye'ye gelecek mi?

Sosa haberleri yeniden spor  kamuoyunda konuşulmaya, yer almaya devam ediyor. Son olarak buna bir örnek dış basında yer aldı. İtalyan basınında çıkan haberler Jose Ernesto Sosa’nın Fenerbahçe’den yapılan 6 milyon euroluk teklife hayır dediği ifade edildi. Fenerbahçe’ye gelmek istemediğini söylediği öğrenildi.

Son olarak Trabzonspor’un gündeminde yer alan oyuncu, bordo mavili kulübün ciddi şekilde ilgilendiği bilinirken oyuncuya birçok takımdan da transfer teklifleri geldiği konuşuluyor.

Beşiktaş’ta iki sezon geçiren Sosa’nın son yılında şampiyonluk yaşadığı bilinirken o sene gösterdiği performans ile Milan kulübünün radarına girmiş ve 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ile satılmıştı.  O sezon siyah beyazlılarda attığı gol ve asistlerle takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olanlardandı.
 

Son Güncelleme: 31.07.2017 18:08
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSosa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.