banner388

Sergen Yalçın Süper Lig’e döndü

Deneyimli teknik adam Sergen Yalçın, Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü oldu.

Sergen Yalçın Süper Lig’e döndü

Deneyimli teknik adam Sergen Yalçın, Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü oldu.

06 Mart 2018 Salı 18:53
Sergen Yalçın Süper Lig’e döndü

Ligde futbolculuğunun yanı sıra aktif teknik adamlık kariyeriyle de kendinden söz ettiren Sergen Yalçın, ligin köklü ekiplerinden Atiker Konyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. İmza töreni sonrası konuşan Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Yılmaz, “Sezonun geneline baktığımızda takımımızla iyi oyunlar oynadık. Ama istediğimiz sonuçları alamadık. Bunun sonucunda tabii geldiğimiz nokta itibariyle hoca değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Bu noktada kendisine inandığımız, güvendiğimiz, Sergen hocamıza şuanda her konuda anlaşmış bulunuyoruz. Takımımızı kendisine emanet edeceğiz. Ben inanıyorum ki son iki hafta hariç diğer oyunları biz sahaya yansıtabilirsek hocamızda burada mutlaka takım içerisinde ufak tefek dokunuşları olacaktır, vereceği çok şeyler vardır, katacağı çok değerler vardır. Bununla beraber son 10 haftada istediğimiz sonuçları alıp mutlaka kalacağız. Bu şehir birlik beraberlik olduktan sonra, takımına güvendikten sonra, hocasına güvendikten sonra başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Şu andan itibaren tek şeyimiz birlik beraberlikten geçiyor. Bu takıma güvenelim arkadaşlar, hocamıza güvenelim, mutlaka sonuç gelecektir. Ben hakikaten Sergen hocamız yapmış olduğu işlerle bugüne kadar kendisini kanıtlamıştır, onun tanıtıma ihtiyacı yoktur. Böylesine değerli bir hocayı Konya’mızda görmekten dolayı mutluyuz. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum tekrar hoş geldiniz hocam” ifadelerini kullandı.

YALÇIN: “ÖNÜMÜZDE ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ VAR”

Atiker Konyaspor’la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Teknik Direktör Sergen Yalçın ise, “Başkanımın düşünceleri çok güzel. Önümüzde çok zorlu bir süreç var gerçekten. Kalan son 10 hafta şu anda bulunduğumuz pozisyon bizi çok zor bir dönemin beklediğinin çok net göstergesi. Ama başkanımızın da dediği gibi ekip olarak bu mücadeleye hazırız. Birlik beraberlik gerçekten çok önemli. Özellikle taraftar, oyuncu grubu, yönetim eğer birlik beraberliği sağlayabilirsek hep birlikte bu işin altıdan kalkabiliriz diye düşünüyorum. Tabii bu bir süreç gerektirecek. Hep beraber izleyip bu sürecin bize neler getireceğini hep beraber göreceğiz. İnşallah bu birlik beraberlik Konyaspor’a çok ciddi katkı sağlar. İnşallah işin sonunda hep beraber çok güzel günler görürüz, diye ümit ediyoruz. Artık oynayacağımız oyunlara kalmış durumda” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KonyasporSergen Yalçın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.