banner388

Şehmus Özer Hayatını Kaybetti

2 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Amed Sportif’in tecrübeli futbolcusu Şehmus Özer'in trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Şehmus Özer Hayatını Kaybetti

2 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Amed Sportif’in tecrübeli futbolcusu Şehmus Özer'in trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

21 Aralık 2016 Çarşamba 13:06
Şehmus Özer Hayatını Kaybetti

Amed Sportif Faaliyetler kaptanı Şehmus Özer, idaresindeki 35 SEH 77 plakalı ciple Malatya’dan Diyarbakır istikametine doğru giderken  Gözeli-Sivrice karayolunun 25’inci kilometresinde gece saat 01.00 sıralarında kar ve buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan araç, yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanarak, dere yatağına düştü ve araçta yalnız olduğu öğrenilen genç oyuncu, olay yerinde hayatını kaybetti.

Şehmus Özer’den haber alınamaması üzerine yakınları durumu polise bildirdi. Arama çalışmalarında kaza yerine ulaşan jandarma ekipleri, araç içerisinde Özer’in cansız bedenine ulaştı ve Özer’in cesedi, otopsi için Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
DONARAK ÖLMÜŞ!
Özer'in aracının uçuruma yuvarlandıktan sonra uçurumun dibindeki bir çukura düştüğü, bu yüzden yoldan geçenler tarafından görülmesinin zorlaştığı da belirlendi. Özer'in aracını kazadan 2 gün sonra olay yerinden geçenler tesadüfen görerek polise haber vermiş.  Yapılan ilk ön otopside Özer'in yaralandıktan sonra donarak öldüğü tespit edildi. Özer'in ailesi Elazığ Adli Tıp Kurumu'ndan bugün cenazeyi teslim alarak Diyarbakır'a götürecek. Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı da kazayla ilgili soruşturma başlattı.  Kazanın nasıl meydana geldiği ise uzman ekiplerin hazırlayacağı raporla ortaya çıkacak.

Amedspor Kulübü, olayı resmi facebook sitesinden şu şekilde duyurdu:

Son Güncelleme: 21.12.2016 13:11
Anahtar Kelimeler:
Amedsporşehmus özer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.