banner388

Roma’da ilk golünü attı

Başakşehir’den İtalya devi Roma’ya transfer olan Cengiz Ünder, ilk golünü attı.

Roma’da ilk golünü attı

Başakşehir’den İtalya devi Roma’ya transfer olan Cengiz Ünder, ilk golünü attı.

26 Temmuz 2017 Çarşamba 16:01
Roma’da ilk golünü attı

Türk futbolunun yetenekli isimlerinden biri olarak gösterilen Cengiz Ünder, basamakları birer birer atmaya başladı bile.

Geride bırakılan sezonda Başakşehir’de harika bir sezon geçiren futbolcu adından sıkça söz ettirmişti. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan Ünder, sonrasında yine İzmir takımı olan Altınordu2ya transfer oldu. Burada gösterdiği performansla göz dolduran oyuncu Başakşehir’in yolunu tuttu.

Anadolu'dan İtalya'ya uzanan yolculuk

Anadolu’dan İstanbul’a gelen yolculuk sonrasında ise onu İtalya’ya kadar taşıyacaktı. Başakşehir takımında sergilediği performansla herkesin dikkatini çeken oyuncu, Çizme’nin de radarındaydı. Roma kulübü oyuncu ile ciddi şekilde ilgilendi. Ve sonunda 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalya’nın yolunu tuttu.

Roma formasıyla çıktığı ilk karşılaşmada da gol atan oyuncu şimdiden Roma’ya gönül verenlerin gözüne girdi.
 

Son Güncelleme: 26.07.2017 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.