banner388
banner390
banner410
banner408

Portekiz finale yükseldi

EURO 2016 yarı final maçında karşılaştığı Galler'i 2-0 mağlup eden Portekiz ilk finalist oldu.

banner269

Portekiz finale yükseldi

EURO 2016 yarı final maçında karşılaştığı Galler'i 2-0 mağlup eden Portekiz ilk finalist oldu.

07 Temmuz 2016 Perşembe 11:32
Portekiz finale yükseldi

Stade des Lumieres'de oynanan maçta İsveçli hakem Jonas Eriksson düdük çaldı. Dev maç karşılıklı ataklarla başladı. İlerleyen dakikalarda Galler daha etkili gelse de bulduğu fırsatları gole çeviremedi. Durgun geçen maçta ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı.
İki takımda ikinci yarıya daha hızlı başladı. Portekiz bu devreye adeta golle başladı. 51. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda arka direkte topa iyi yükselen Ronaldo kafa vuruşuyla ağları sarstı. Hız kesmeyen Portekiz 2 dakika sonra farkı açtı. 53. dakikada Ronaldo'nun sağ çaprazdan vuruşunda penaltı noktası üzerinden topa dokunan Nani skoru 2-0’a getiren golü attı. Gollerle beraber hareketlenen devrede Galler final şansı için atak oynamaya başlarken, Portekiz de geri durmadı. İlerleyen dakikalarda Galler kalesini daha çok yoklayan Portekiz farkı açmak için yoğun uğraş verdi. Devrenin sonlarına doğru gole çok yaklaşan Portekiz, kaleci Wayne Hennessey'i geçemedi. Mücadeleden 2-0 galip ayrılan Portekiz final biletini kaptı. 
 
 

Son Güncelleme: 07.07.2016 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.