banner388

Okay Yokuşlu Celta Vigo'da

Trabzonspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, İspanya La Liga ekibi Celta Vigo'ya transfer oldu.

Okay Yokuşlu Celta Vigo'da

Trabzonspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, İspanya La Liga ekibi Celta Vigo'ya transfer oldu.

14 Haziran 2018 Perşembe 12:41
Okay Yokuşlu Celta Vigo'da

Trabzonspor'un milli yıldızı Okay Yokuşlu, İspanya ekibi Celta Vigo'ya transfer oldu. İspanyol ekibi, Okay'ın sözleşmesindeki 6 milyon Euroluk serbest kalma madde maddesini kullandı.

Habertürk Spor'dan Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; Trabzonspor bir yıldızıyla istemeye istemeye vedalaşmak zorunda kalıyor. Muharrem Usta döneminde sözleşmesine “6 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi eklenen Okay Yokuşlu, Celta Vigo’ya transfer oldu. Sağlık kontrolünden geçirilen milli oyuncu, dün yapılan son görüşmelerin ardından 4 yıllık ön sözleşmeye imzayı attı. Resmi imzaların bugün ya da yarın atılması bekleniyor. Hem ön libero hem de savunmada oynayan yetenekli futbolcu için konuşan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, “Celta Vigo yetkilileri hesap numaramızı istedi. Almaya niyetleri var. Okay için 3 milyon Euro peşin, diğer 3 milyon Euro’luk kısmın da 1 yılda ödenmesi gerekiyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.