banner388

Mustafa Cengiz: Başkan transfere karışmaz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bir spor programına katılarak Galatasaray'da gerçekleşen transfer hakkında konuştu. Cengiz, "Galatasaray'da başkan transfere karışmaz" dedi.

Mustafa Cengiz: Başkan transfere karışmaz

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, bir spor programına katılarak Galatasaray'da gerçekleşen transfer hakkında konuştu. Cengiz, "Galatasaray'da başkan transfere karışmaz" dedi.

05 Eylül 2018 Çarşamba 00:02
Mustafa Cengiz: Başkan transfere karışmaz
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, katıldığı spor programında başkanlık seçim süreci ve yapılan transferler hakkında konuştu. Cengiz, "Bulunduğunuz nokta asla size yetmemeli. Başkanlığa adaylığımızı koyduğumda belki de şartlar öyle gelişti. Başkanlığı düşünmüyordum ama başka aday çıkmadı ve başkan oldum. Tepki oyları bana tercih oyları olarak döndü. Son aldığımız oyların yüzde 80'i tercih oylarıydı. Ben mücadelemi bırakmam. Eleştiriler de olabilir ama ben asla siperi terk etmem. Genel Kurul ve taraftar bırak derse ancak o zaman siperden çekilirim" ifadelerini kullandı.

Emre Akbaba transferinin gelişim sürecini söyleyen Mustafa Cengiz, "Teknik ekip, Emre Akbaba'yı istedi. Hasan Başkan ile Kulüpler Birliği toplantısında görüştük. Futbolcu ile ben hiç görüşmedim, sadece imza töreninde tanıştım. Galatasaray'da başkan futbolcu transferine hiçbir zaman karışmaz. Alanyaspor'un istediği teklif 7 milyon Euro idi. Bizim açılış bütçemiz zaten sıfırdı. Anca sattığımız kadar alabilirdik. Alsak bile oynatamazdık. Süper Lig'de oynatırdık ama Şampiyonlar Ligi'nde oynatamazdık. Bizim asıl hedef tabii Şampiyonlar Ligi. 7 milyon olunca hayır dedik. Ardından futbolcu satacağımıza emin olduğumuz için 2.5 milyon Euro teklif ettik. Hasan başkan bu teklife bozuldu. Sonra 3 milyon Euro’ya kadar çıktık ama yine olmadı. Futbolcu, bizde olmak istediğini açık açık söyledi. Sosyal medya hesabından bile duyurdu. Bu arada değerli rakibimiz, Nagatomo'da da olduğu gibi devreye girdi. Aynı rakibin Nagatomo için 4.5 milyon Euro önerdiği söyleniyor, ama biz görmedik. Taraftar çok istedi Emre'yi. Taraftarın da isteği ile Emre'yi 4 milyon Euro bonservis karşılığında aldık" diye konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.