banner388
banner390
banner410
banner408

Milliler Karadağ'a diş geçiremedi

Türkiye Milli Takımı hazırlık maçında Karadağ ile karşı karşıya geldi. Takımlar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

banner269

Milliler Karadağ'a diş geçiremedi

Türkiye Milli Takımı hazırlık maçında Karadağ ile karşı karşıya geldi. Takımlar sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

27 Mart 2018 Salı 22:36
Milliler Karadağ'a diş geçiremedi

Milliler Karabağ ile hazırlık maçında karşılaştı. Tarihinde 557. Randevusuna çıkan Ay yıldızlılar rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Antalya'da oynanan özel mücadeleye yeni formasıyla çıkan Milli Takım, İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup ederek Mircea Lucescu yönetimindeki 2. galibiyetini elde etmişti. A Milli Takım, bugün Karadağ deplasmanında sahaya diğer bir yeni forma olan beyaz formasıyla çıktı. Mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.

Lucescu: "Seyircilerin istediği takımı ortaya çıkarmak istiyorum",

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Karadağ maçı öncesi yaptığı açıklamada, "1 sene içinde elimdeki oyuncu grubuyla iyi bir sonuç almam lazım. Yeterli zamanım olmasa da seyircilerin istediği takımı ortaya çıkarmak istiyorum" dedi.

A Milli Takım'ın hazırlık maçında yarın Karadağ ile oynayacağı maç öncesi Teknik Direktör Mircea Lucescu ve Cengiz Ünder açıklamalarda bulundu.

Genç bir takım kurduklarını aktaran Lucescu, "Ne kadar az konuşursak o kadar iyi. Çalışmak lazım. Bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyorum. 10 tecrübeli, 1 genç ile oynamak kolay ama 5 genç ile bir şeyler yapmak çabuk olmuyor. Antrenöre işini yapmak için müsaade etmek lazım. Sadece gençlerden ekip kurup da, içine tecrübeli abiler koymadan mümkün değil, kolay değil. 3-4 abi olacak ve bu abiler de gençlere örnek olarak yol gösterecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.