banner388

Milli Takıma çağrılan Samsunlu futbolcudan açıklama

Milli Takıma davet edilen Samsun doğumlu profesyonel futbolcu açıklama yaptı.

Milli Takıma çağrılan Samsunlu futbolcudan açıklama

Milli Takıma davet edilen Samsun doğumlu profesyonel futbolcu açıklama yaptı.

04 Ekim 2017 Çarşamba 09:29
Milli Takıma çağrılan Samsunlu futbolcudan açıklama

Samsun haber - A Milli Futbol Takımı'nın formasını 6 yıl aradan sonra tekrar giymeye hazırlanan Samsunlu Sabri Reyiz açıklama yaptı.

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda, 6 Ekim Cuma günü Eskişehir'de İzlanda ile mücadele edecek olan milli takımımız hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

6 yıl önce Milli Takımda forma giyen Sabri Sarıoğlu yine kampta görülünce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Milli Takıma davet edilmenin gurur verici olduğunu ifade eden Sabri Reyiz, "Ben de uzun bir aradan sonra tekrar geldim, çok mutluyum. Hava gayet güzel, arkadaşlarla iletişim halindeyiz. İnşallah iki maçı da kazanıp hedefimiz olan Rusya'ya gitmek istiyoruz. Önce İzlanda ardından Finlandiya maçını kazanırsak hem ülkemizi sevindiririz hem de Türk futbolu adına önemli başarı alırız" dedi. 

“HEPSİ YETENEKLİ”

Gazetecilerin tecrübelerinizi genç futbolcularına aktarıyor musunuz? sorusuna ise tecrübeli futbolcu, "Hepsi yetenekli. Genç yaşta olmasına rağmen hepsi takımlarında önemli pozisyonda oynuyor. Kendi aramızda konuşuyoruz, 2008'de edindiğimiz tecrübeyi konuşuyoruz. Onlar da dinliyor. Genç olmalarına rağmen iyice tecrübe kazandılar" diye cevap verdi. 

Samsunlu futbolcu Sabri Sarıoğlu duygularını şöyle aktardı;

"Her Türk futbolcu Milli Takım'da oynamayı bekler. Ben de bekliyordum. Uzun zamandır bekliyordum, kısmet bu zamanaymış. Teklifi alınca çok mutlu oldum, gururla buraya geldim. inşallah uzun seneler milli takıma hizmet ederim."
 

Son Güncelleme: 04.10.2017 09:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.